fredag 2. november 2012

#denfølelsen

Ferdig med naturfagprøven.
Jeg tror det gikk greit, eller jeg synes at det gikk faktisk ganske bra.. Men det får jeg jo ikke sett før jeg får den tilbake og får sett karakteren på det. 


Akkurat nå føler jeg for dette:2 kommentarer:

  1. hellayow Sv; ja jeg tenker og beholde hesten min selv. det er bare et år igjen til hun blir ridehest likevel. skjønner at du er litt skeptisk på hest da ja. jeg har selv blitt trampet pp. en dag ble jeg og hesten nesten påkjørt og det er noen år siden nå men jeg er fortsatt usikker pp veien når biler kommer. men det er bare og jobbe med d så blir du trygg igjen:) ett tips til deg er når du skal kjøpe en hest er at du får prøveri den først og evt kanskje låne den en uke for og få litt prøvetid på den:)5. november 2012 kl. 10:27

    Sv; ja jeg tenker og beholde hesten min selv. det er bare et år igjen til hun blir ridehest likevel. skjønner at du er litt skeptisk på hest da ja. jeg har selv blitt trampet pp. en dag ble jeg og hesten nesten påkjørt og det er noen år siden nå men jeg er fortsatt usikker pp veien når biler kommer. men det er bare og jobbe med d så blir du trygg igjen:) ett tips til deg er når du skal kjøpe en hest er at du får prøveri den først og evt kanskje låne den en uke for og få litt prøvetid på den:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar til meg og jeg blir kjempe glad! <3